Rituals pakket

Rituals pakket

Rituals, wie kent het tegenwoordig eigenlijk niet? Het zijn de luxe winkels met tal van verzorgingsproducten en make-up. De producten van Rituals zijn geinspireerd op de eeuwenoude rituelen uit het middenoosten. Hierbij kwamen onder andere verschillende geuren aan te pas die ons tegenwoordig kunnen helpen om te ontspannen in deze drukke wereld. Al de middelen van Rituals zijn er op gericht om een juiste ontspanning te bieden aan het lichaam en de geest.

Geuren & kleuren

Rituals beschikt over tientallen collecties van luxe geuren, deze hebben ieder een traditionele naam en herkenbare kleur. Zo is het gemakkelijk om de verschillende producten uit de geurcollectie te herkennen. Doordat de geuren gebaseerd zijn op de eeuwenoude tradities van het midden oosten kun je bij iedere collectie rekenen op een unieke volle geur die zal ervaren als een waar genot. Dat maakt de Rituals pakketten tot een pakketten.

Verschillende maten & Budgetten

Rituals staat bekend om zijn mooie cadeaupakketten, hierin zitten tal van luxe producten zoals creme's, scrubs, en foams die je helpen om jezelf te verzorgen. Naast het zeer aantrekkelijke uiterlijk van deze pakketten, zijn ze voor iedereen van toepassing en zeer betaalbaar! Rituals biedt pakketten aan in allerlei maten en soorten, daardoor is er altijd wel een passend cadeau voor jou budget te vinden. Dus of je nu groot wilt uitpakken of een klein aardigheidje cadeau wilt doen, rituals biedt uitkomst!

Bekijk het assortiment Rituals pakketten >>

Terug naar overzicht