Kaartjes in kerstpakketten, een goed plan!

Het is weer zover, de kerstpakketten kunnen al bijna besteld worden. Het is een hele opgave om voor iedereen een pakket te vinden dat voor iedereen bruikbaar is, je wilt namelijk niemand te kort doen. Dat snappen wij van Kerstpakket Online maar al te goed. Daarom bieden wij jou een erg groot en breed assortiment aan met diverse soorten kerstpakketten. Zowel in samenstelling als in prijs verschillen de pakketten van elkaar. Dit biedt voor ieder wat wils!

Een persoonlijk kaartje aan het kerstpakket toevoegen

Een persoonlijk cadeau als kerstpakket is altijd een plus. Daarom deze kerstpakketten tip voor originele kerstpakketten van ons. Om de kerstpakketten gift nog persoonlijker te maken is het mogelijk om een kaartje toe te voegen aan het kerstpakket. Dit kan een persoonlijke groet zijn, maar kan bestaan uit een mooie rijm, gedicht of algemene kerstgroet. Met het toevoegen van een kerstkaart wordt het in ieder geval een stuk persoonlijker, waardoor de medewerker zich erg gewaardeerd voelt en waarschijnlijk met een positieve blik terugkrijkt op het afgelopen jaar.

Veel verschillende kerstpakketten

Met veel zorg stellen wij jaarlijks weer de mooiste kerstpakketten voor jou samen. Zowel moderne varianten als de traditionele pakketten zijn in ons assortiment opgenomen. Ze zijn in alle denkbare maten en prijsklassen te verkrijgen. Er zijn elk jaar opnieuw weer andere trends zichtbaar, die met de grootste zorg geimplementeerd worden in de collectie. Een trend van de laatste jaren zijn de royaal gevulde foodpakketten. De dozen zitten tot de nok toe vol met heerlijke en herkenbare producten. Kerstpakketten zoals vroeger, de traditionele pakketten doen het nog steeds goed. Gezellig samen met het hele gezin het kerstpakket open maken en zelf ontdekken wat voor lekkers er allemaal inzit, geeft je een ultiem kerstgevoel. Lees hier meer over een kerstkaart in het kerstpakket.

De herkenbare voordelen

Op OrigineelKerstpakketOnline heb je een ruime keuze. Daarnaast is het online bestellen van kerstpakketten een echt voordeel. Na het bekijken van het complete assortiment en het kiezen van een mooi pakket dat voldoet aan jouw wensen, kun je het heel eenvoudig online bestellen en een afleverdatum kiezen welke voor jou het beste uitkomt. Dit bespaart veel tijd en je kunt bovendien vanuit de luie stoel bestellen!

Verblijd iedereen met een zelf samengesteld kerstpakket

Het zelf samenstellen van pakketten is ook een echte ontwikkeling welke geliefd is bij veel werkgevers. Je bepaald zelf wat er in het kerstpakket komt. Op deze manier maak je een uniek pakket welke volledige zal aansluiten op de wensen van jouw werknemers. Wil je liever geen standaard pakket en heb je een geweldig idee voor een leuk kerstpakket, waarmee je jouw werknemers zeker zult verblijden? Kies dan voor het zelf samenstellen. Door contact op te nemen en uw wensen en eisen aan te geven kunnen we de mogelijkheden voor het zelf samen stellen van kerstpakketten bespreken en jou helpen bij het vervaardigen van een uniek kerstpakket! Ook hier is het uiteraard weer mogelijk om een mooi kaartje bij te pakken.