Kaarten

Een felicitatie, bedankje of beterschapswens kan leuk worden overgebracht met een kaartje. Een kaartje versturen wordt al jaren gedaan en is nog steeds populair. Zelfs met de opkomst van sociale media kiezen veel mensen voor het versturen van een ouderwets kaartje om iemand het beste te wensen. Het internet heeft wel een grote invloed op de manier waarop we kaartjes versturen. Dit kan namelijk al met enkele muisklikken worden gedaan, zodat je onnodige tripjes naar het postkantoor en de winkel kunt besparen.

Gratis kaartje online versturen

Wil je een gratis kaartje versturen? Dat is mogelijk! Alle aanbieders die met het woord GRATIS beginnen, geven je de mogelijkheid om één of meerder gratis kaartjes te versturen. Tevens is er de mogelijkheid om gratis e-cards te versturen. Deze zullen dan niet fysiek in de brievenbus van de ontvanger vallen, maar gewoon in de e-mailbox binnen komen. De keuze is dus geheel aan jou .

Een betaald kaartje versturen

Wanneer je keuze uitgaat naar een fysiek kaartje, dan zitten daar kosten aan vast. Deze kosten zijn echter relatief laag, zeker wanneer je bedenkt dat je alles online kunt regelen. Je kunt een eigen kaartje ontwerpen en eventueel voorzien van eigen foto's. Tevens kun je het kaartje inplannen op een specifieke datum.

TIP! Vergeet nooit meer een verjaardag

Wil je nooit meer een verjaardag vergeten? Plan dan al je kaartjes in Januari in! Ga er eens goed voor zitten, ontwerp een groot aantal kaartjes en zorg ervoor dat deze op de verjaardagsdatums van je familie en vrienden in de brievenbus zullen vallen. Zo heb je het hele jaar geen omkijken meer naar verjaardagskaarten!