Geboortecadeau versturen

Geboortecadeau

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor een babyshower of kraambezoek? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een geboortecadeau! Er bestaat bijna geen leukere viering dan de viering van een geboorte. Een ongetwijfeld trotste moeder en vader kunnen niet wachten om hun nieuwe familielid te tonen. Op zon gelegenheid kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen! Stuurjegratiskaartje.nl helpt je bij het kiezen van een geschikt geschenk.

Bekijk de kraamcadeau's met naam >>

Jongen

Het geslacht van het kind kan voor het cadeau erg belangrijk zijn. Zo geef je over het algemeen geen roze spullen aan een jongen en geen blauwe aan een meisje. Maar gelukkig gaat het tegenwoordig allemaal veel verder dan dat. Het assortiment cadeau's voor jongetjes is op zijn zachtst gezegd enorm en wordt met de dag groter! Je hoeft dus nooit met lege handen aan te komen. Neem eens een kijkje in het assortiment en ontdek zelf welk cadeau goed past!

Meisje

Een meisje krijgt natuurlijk hele andere cadeautjes dan een jongen. Vaak wordt er uitgeweken naar echte meiden dingen, zoals roze spulletjes, rompertjes of een fiep. Het komt ook steeds vaker voor dat de ouders, zelf aangeven wat voor cadeau ze ongeveer willen. Zo ben je zeker dat de ouders de gekochtte cadeaus ook daadwerkelijk kunnen gebruiken. Heb je geen instructies gekregen? Geen probleem er zijn werkelijk honderden geschikte cadeaus te vinden! Ontdek snel het versassende grote assortiment.

Algemeen

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je nog niet weet wat voor geslacht het kindje gaat hebben. In dat geval ben je op zoek naar een geboortecadeau dat voor beide geslachten erg leuk is! Dat kunnen kledingstukken als rompertjes zijn, maar ook cadeau's die niet direct voor de baby zijn. Zo kun je bijvoorbeeld overwegen om een mooie fotolijst te geven, waarin de trotse ouders de mooie momenten kunnen koesteren.

Bekijk alle geboortecadeu's >>

Terug naar overzicht