Bierpakket versturen

Bierpakket versturen

Ben je op zoek naar een geschikt geschenk voor iemands verjaardag, trouwdag promotie of andere viering? Dan is een bierpakket vrijwel altijd raak! Zeker als de persoon een beetje een bier liefhebber is, is een bierpakket erg aantrekkelijk. Bierpakketten zijn er in tal van vormen, soorten en maten. Hieronder gaan we kort bespreken welke verschillende bierpakketten er zijn. Natuurlijk bieden we je ook de mogelijkheid om er een of meerdere te bestellen!

Speciaal bieren

Het is waarschijnlijk het meest unieke en geliefde pakket, de speciaalbier pakketten. Deze pakketten bevatten verschillende soorten speciaalbier uit tal van brouwerijen over de hele wereld. Afhankelijk van je eigen voorkeur kun je kiezen voor de verschillende pakketten, zoals zware bieren, fruitige bieren of een combinatie daarvan. Wat je voorkeur ook is, er is altijd wel een speciaalbier pakket dat er goed bij past! Maar naast speciaalbier kun je natuurlijk ook voor een alternatief kiezen!

Pilseners

Naast speciaalbier kun je ook kiezen voor bierpakketten met daarin verschillende pilseners. De ene pils smaakt niet zoals de andere, en daar kom je in zon pakket pas echt achter! In een pilsener pakket vindt je talloze soorten pils van brouwerijen van over de hele wereld. Dit pakket is vooral aantrekkelijk voor personen die niet houden van zware bieren, zoals speciaalbieren.

Eindeloze uitvoeringen

Speciaalbieren zijn er in vele soorten en maten, ze zijn op de meest maffe manieren uitgevoerd om ervoor te zorgen dat ze leuk zijn om te krijgen! Zo zijn er grote houten dragers, waarin de flessen zitten of zijn de flessen netjes tentoongesteld in een mandje. Er zijn nog tal van andere mogelijkheden om een bierpakket uit te voeren. We laten je graag kennis maken met het assortiment!

Klik hier om een bierpakket te versturen >>

 

Terug naar overzicht