Taart versturen

Taart

Heb je een taart nodig? Je hoeft niet meer naar de bakker en in de rij te staan om te bestellen. Vervolgens kun je nog een keer terug naar de bakker en wéér in de rij staan om de taart op te halen. Dit alles is nergens voor nodig. Een taart bestellen of versturen kan namelijk allemaal online geregeld worden. Met de keuze uit talloze verschillende taarten is er voor ieders smaak een geschikte lekkernij te vinden.

Verras iemand met een fototaart

Een taart met een foto erop? Daarmee kun je nog eens iemand verrassen! Dit hoeft natuurlijk niet per se een foto van een persoon te zijn. Het kan ook een logo zijn vanwege het opstarten van een nieuw bedrijf, of een foto van een huis om te vieren dat er verhuisd gaat worden. De mogelijkheden zijn zo breed als je eigen fantasie.

Cupcakes laten bezorgen?

Wil je eens iets anders dan een taart? Dan kun je altijd kiezen voor een alternatief, bijvoorbeeld cupcakes! Cupcakes zijn namelijk gemakkelijk om uit te delen en kunnen daarnaast eenvoudig worden voorzien van een smaakje zoals chocolade, aardbei of citroen. Wil je iemand écht verrassen? Kies dan een leuk eetbaar fotootje of een eetbaar logootje om op de cupcakes te leggen. Dit maakt alles nóg persoonlijker.

Een aparte taart

Voor een speciale touch zijn er nog een aantal mogelijkheden qua taarten. Wat dacht je van een schoen op een kussentje, voor de echte cinderella! Alles is uiteraard helemaal eetbaar. Ook is de sneakertaart of een handtas-taart een mogelijkheid.

Terug naar overzicht